ALTERNATIVA, KTEROU OCENÍTE


„FACHMAN“ ZA SVOU PRÁCI RUČÍ

Fachman (facha = zastar. práce) specialista/ znalec, odborník „od fochu“
– viz také expert. Zkrátka a dobře označení pro někoho, kdo své práci rozumí, na jehož názor se lze spolehnou.

 Kdo chtěl být „fachmanem“, musel být pro svou práci zapálen, musel ji rozumět, musel mít pro daný obor pochopitelně nadání a musel ji obvykle dělat celý život.

Překotný vývoj v oblasti stavebnictví a stavební chemie zejména, vyžaduje dnes však něco navíc. Vyžaduje, aby se takový „fachman“ průběžně vzdělával. A tak pro ty registrované zákazníky společnosti BETOSAN®, kteří se chtějí stát „fachmany“ v oblastí sanací a rekonstrukcí stavebních konstrukcí přichází BETOSAN® společně se společností BETONCONSULT®tricko  s nabídkou zvýhodněné účasti na vzdělávacích kurzech a  seminářích společností BETONCONSULT® . Nabídka platí jak pro podzimní a zimní běh odborných kurzů v roce 2016, tak i pro zimní a jarní  běh odborných kurzů v roce 2017.

Detailní nabídku náplně kurzů a termíny konání najdete na www.betonconsult.cz.

 A jak se stát „fachmanem“ BETOSAN®?

Každý z registrovaných zákazníků, který nakoupí od 1.9. do 31.12.2016 v kterémkoli z prodejních skladů BETOSAN® zboží za více než 5.000,- Kč bez DPH obdrží slevový poukaz na vložné ve výši 300,-Kč. Poukaz může následně uplatnit na kterýkoli z nabízených seminářů a kurzů a to až do 31.3.2017.

 A protože si „fachmanů“ vážíme, každému z úspěšných absolventů kurzu či semináře z řad našich registrovaných zákazníků zašleme unikátní tričko BETOSAN®*).