ALTERNATIVA, KTEROU OCENÍTE


STĚHOVÁNÍ SKLADU PLZEŇ

Vážení partneři.

ke dni 19.8.2019 bude z provozních důvodů ukončen prodej našich materiálů  v areálu Valcha v Plzni.

 V této souvislosti jsme nuceni v krátké době učinit pro zajištění prodeje a distribuce našich materiálů z plzeňského prodejního skladu BETOSAN s.r.o. některá organizační opatření.

Distribučním partnerem pro prodej a skladování našich výrobků bude od 19.8.2019  již tradiční společnost Lorenc Logistic, s.r.o. a to v novém moderním skladovém areálu ve Vejprnicích. Adresa areálu je: Business Park Vejprnice, Tyršova ulice, Vejprnice 330 27.

Provozní doba skladu bude Po-Pá 9:00 až 16:00.

Pro výdej zboží bude, a to zejména u atypických produktů či atypických barevných odstínů nátěrových hmot, vhodné, či nezbytné, telefonicky kontaktovat předem vedoucího skladu, pana Václava Boudu, mobil:+420 724 983 334, e-mail:. skladvejprnice@lorenc-logistic.cz, resp. skladníky a to pana Ondřeje Krejčího a Karla Nesvadbu.

Pro jakékoli technické či obchodní konzultace je pochopitelně i nadále k dispozici obchodní zástupce společnosti BETOSAN s.r.o. pro oblast západních Čech, pan Dalibor Husák mobil:+420 721 697 700, e-mail:husak.d@betosan.cz.

 Těšíme se na další spolupráci a věříme, že změna adresy distribučního skladu bude již trvalá a zejména že bude změnou pozitivní ve smyslu dopravní dostupnosti i operativnosti vlastního výdeje zboží.