ALTERNATIVA, KTEROU OCENÍTE


Změny cen

Vážení přátelé, obchodní partneři,

s lítostí Vás musíme informovat, že s ohledem na enormní zdražování (a současné krácení dodávek surovin), nejsme schopni dodržet nadále v celém rozsahu ceny našich výrobků pro letošní rok. Úpravu či neúpravu cen jednotlivých položek našeho výrobního sortimentu jsme nuceni v současné době ověřovat prakticky denně, a to zejména s ohledem na neustále se měnící situaci na trhu surovin, kdy jednotliví subdodavatelé nám mění nákupní ceny surovin, termíny a objemy dodávek, prakticky každý den. V důsledku toho nejsme schopni a ostatně nepovažujeme ani za užitečné Vás, naše obchodní partnery, průběžně informovat či obesílat aktualizovaným ceníkem.

Rozhodli jsme se proto Vás požádat, a nabídnout Vám, že veškeré Vaše poptávky a objednávky naceníme aktuálními smluvními cenami, kdy můžeme přislíbit, že naší snahou bude nabídnout Vám ceny, co nejpříznivější. Současně bychom Vás informovali o případné dostupnosti či nedostupnosti některých výrobků. Obzvlášť nepříjemná je situace v oblasti akrylátových disperzí a suchých polymerů, v oblasti epoxidových pryskyřic a obecně přísad či výrobků na bázi organických sloučenin . I když musíme neradi připustit, že nejen organických sloučenin.Bohužel lze předpokládat i další skokové nárůsty cen.

Situace je pro nás velmi nepříjemná, v naší téměř 30 – ti leté historii je to poprvé, kdy nejsme svým zákazníkům a obchodním partnerům schopni cenu garantovat na celý kalendářní rok.Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za pochopení. Těšíme se na další spolupráci a jsme s pozdravem.

Ing.Václav PUMPR,CSc.,

jednatel společnosti